Buyingtime.pl Opinie o sklepie
+62
Aleksander
Renia
Igor
Kinga
Piotruś
Szychulscy
Patrycja
Sylwia
Adela
Gabi
Ada.P
Klementyna
MERCEDES
michalina
Marecki
Men
Czarek
Felicja
Dorota
Miłosz
estera
Jarosław
MARTYNA
NATKA
Mała
Patka
halina
Tkaczyk
Majka
Kacper
Natan
Antek
Magister
Matylda
dominik
Katarzyna.
Szymek
Malinowska.R
Robert91
Danusia
Wanda54
Rafał
Lena
Natalia
Sara
balbina
Remek
Ernest
Grzegorz.Pawelec
Aga.M
Monika.Przybysz
Kinga19
Maja
Mikołajczyk
Weronika.W
emanuel
kamila
viki
Szymon Marciniak
Karolina.Z
magdalena.kowalczyk
Admin
66 posters
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
- Klementyna
Re: Buyingtime.pl Opinie o sklepie
Sun Sep 22, 2024 2:41 pm
Jestem bardzo zadowolona. Szybka realizacja, super efekt, bezproblemowa komunikacja. Polecam!
- Ada.P
Mon Sep 23, 2024 4:32 am
Bardzo szybka wysyłka informacje na bierząco polecam
- Gabi
Mon Sep 23, 2024 8:07 am
Spektakularna obsługa ze znakomitym podejściem do klienta. Bardzo podobał mi się sposób, w jaki zapakowano moją przesyłkę, super. Przesyłka ekspresowa, nie zdążyłam się nawet zaniecierpliwić.
- Adela
Tue Sep 24, 2024 5:18 am
Bardzo ładna przesyłka, a do tego oczywiście solidna. Obsługa klienta zasługuje na medal, naprawdę. Nie spodziewałem się tak szybkiej dostawy. Sklep bez zarzutów, produkty dobrej jakości.
- Sylwia
Wed Sep 25, 2024 7:36 am
Przesyłka w idealnym stanie. Sklep warty polecenia, oryginalne produkty, wysoki poziom obsługi. Chciałabym, żeby zakupy w każdym sklepie były na takim poziomie, co tutaj. Czas oczekiwania zgodny z informacją na stronie.
- Patrycja
Thu Sep 26, 2024 8:09 am
Bez zbędnej zwłoki , na czas. Bezproblemowe zamówienie i klarowny kontakt z pracownikami sklepu. Solidnie zapakowana paczka, trwałe opakowanie. Mają sensowny program lojalnościowy, chętnie do nich wracam.
- Szychulscy
Fri Sep 27, 2024 8:18 am
Otrzymałam przesyłkę w bardzo dobrym stanie. Już nie muszę się denerwować, że moja przesyłka nie dotrze do mnie na czas. Błyskawicznie się ze mną skontakowali, jestem zachwycona. Ciekawe produkty, fajnie jest pooglądać i kupić.
- Piotruś
Sat Sep 28, 2024 8:10 am
Doskonała obsługa, dbają o klienta. Produkty są świetnie opisane i mają profesjonalne zdjęcia. Oferują produkty na każdą kieszeń. Taki sklep to można polecić. Szybka dostawa i wszystko profesjonalnie
- Kinga
Sun Sep 29, 2024 7:42 am
Szybko sprawnie i bez zastrzeżeń !!
- Igor
Mon Sep 30, 2024 5:11 pm
Profesjonalna obsługa. Duży plus za to, że towar przyszedł w takim czasie, jak podali na stronie. Przesyłka dobrze zabezpieczona, w mocnym pudełku. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia.
- Renia
Tue Oct 01, 2024 5:25 pm
Mają naprawdę super ekipę. Już na pierwszy rzut oka widać, że lubią to, co robią. Szybka obsługa. Perfekcyjnie zapakowana przesyłka. Kompetentna firma, godna polecenia.Ciesze się z zakupu, produkt dobrej jakości.Spokojnie moge robić tu zakupy.
- Aleksander
Thu Oct 03, 2024 12:51 pm
Od momentu, gdy po raz pierwszy odwiedziłem ten sklep, zyskałem ogromne zaufanie do jego usług. Punktualność dostaw jest na najwyższym poziomie – za każdym razem zamówienie przychodzi dokładnie wtedy, kiedy jest obiecane. To dla mnie kluczowy element udanych zakupów, ponieważ cenię sobie czas i nie lubię czekać na przesyłki. Dzięki tej niezawodności mogę planować swoje zakupy bez żadnych obaw.
- Ludmiła
Mon Oct 07, 2024 1:26 pm
Dwa zamówienia. Czas realizacji bardzo krótki + jakość zabezpieczenia przesyłek wzorowy. Wrócę jeszcze nie raz
- Marianna.M
Mon Oct 14, 2024 3:53 pm
U nich wszystko można łatwo i bez problemu załatwić. Super sklep. Produkty najwyższej jakości, przesyłka szybka i tania. Opakowanie świetnie zabezpieczone, a do tego bardzo estetyczne. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem.
- Nikodem
Wed Oct 23, 2024 11:26 am
Rewelacyjne podejście do klienta, szacun! Opakowanie bardzo solidne i wytrzymałe. Bez zbędnego oczekiwania, natychmiastowa przesyłka. Wartościowy sklep, jestem mile zaskoczony.
- Jowita
Mon Nov 04, 2024 10:05 am
Zakupy w sklepie to czysta przyjemność! Obsługa jest na najwyższym poziomie — od samego początku poczułem się doceniony jako klient.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3