Buyingtime.pl Opinie o sklepie
+62
Aleksander
Renia
Igor
Kinga
Piotruś
Szychulscy
Patrycja
Sylwia
Adela
Gabi
Ada.P
Klementyna
MERCEDES
michalina
Marecki
Men
Czarek
Felicja
Dorota
Miłosz
estera
Jarosław
MARTYNA
NATKA
Mała
Patka
halina
Tkaczyk
Majka
Kacper
Natan
Antek
Magister
Matylda
dominik
Katarzyna.
Szymek
Malinowska.R
Robert91
Danusia
Wanda54
Rafał
Lena
Natalia
Sara
balbina
Remek
Ernest
Grzegorz.Pawelec
Aga.M
Monika.Przybysz
Kinga19
Maja
Mikołajczyk
Weronika.W
emanuel
kamila
viki
Szymon Marciniak
Karolina.Z
magdalena.kowalczyk
Admin
66 posters
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
- Szymek
Re: Buyingtime.pl Opinie o sklepie
Wed Sep 11, 2024 7:35 am
Realistyczne zdjęcia i szczegółowe opisy na pewno zachęcają do zakupów. Sprawnie zrealizowali moje zamówienie. Priorytetowo traktują klienta.
- Katarzyna.
Wed Sep 11, 2024 9:22 am
Szeroka oferta sklepu, prezentowana w różnorodnych stylach. Obsługa klienta jest zawsze gotowa służyć pomocą, bez względu na pytanie czy problem. Zamówienie zrealizowane zgodnie z terminem – bez opóźnień. Polecam zakupy tutaj, są przyjemne i proste.
- dominik
Wed Sep 11, 2024 11:12 am
Polecam
- Matylda
Wed Sep 11, 2024 1:18 pm
Dobrze zabezpieczona przesyłka, wszystko w porządku. Szybka realizacja zamówienia. Super. Świetna i kompetentna obsługa klienta.
Po prosu pełen profesjonalizm w sprzedaży towarów.️
Po prosu pełen profesjonalizm w sprzedaży towarów.️
- Magister
Thu Sep 12, 2024 5:51 am
Szybka wysyłka, konkurencyjna cena, towar zgodny z opisem
- Antek
Thu Sep 12, 2024 10:01 am
Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego smartwatcha. Urządzenie jest eleganckie, wygodne w noszeniu i oferuje wiele funkcji, które są naprawdę przydatne na co dzień. Ekran jest wyraźny i dobrze widoczny, a jego responsywność jest na wysokim poziomie.
Funkcje monitorowania aktywności fizycznej, takie jak krokomierz, monitor snu czy monitor tętna, działają bez zarzutu. Powiadomienia z telefonu są czytelne i łatwe do odczytania. Bateria również trzyma przyzwoicie długo, co jest dużym plusem.
Jedyne drobne uwagi to czasami nieco zawiły interfejs użytkownika oraz sporadyczne problemy z synchronizacją z niektórymi aplikacjami. Mimo to, smartwatch spełnia swoje zadanie i jest świetnym dodatkiem do codziennego użytku. Polecam go każdemu, kto szuka funkcjonalnego i stylowego zegarka smart.
Funkcje monitorowania aktywności fizycznej, takie jak krokomierz, monitor snu czy monitor tętna, działają bez zarzutu. Powiadomienia z telefonu są czytelne i łatwe do odczytania. Bateria również trzyma przyzwoicie długo, co jest dużym plusem.
Jedyne drobne uwagi to czasami nieco zawiły interfejs użytkownika oraz sporadyczne problemy z synchronizacją z niektórymi aplikacjami. Mimo to, smartwatch spełnia swoje zadanie i jest świetnym dodatkiem do codziennego użytku. Polecam go każdemu, kto szuka funkcjonalnego i stylowego zegarka smart.
- Natan
Thu Sep 12, 2024 4:12 pm
Super obsługa, wszyscy byli bardzo mili. Szybko i sprawnie, nic więcej nie trzeba dodawać.️
- Kacper
Tue Sep 17, 2024 4:39 am
Z pełnym przekonaniem polecam ten sklep wszystkim, którzy szukają nie tylko doskonałych produktów, ale także profesjonalnej obsługi. Z pewnością wrócę tu przy kolejnych zakupach
- Majka
Tue Sep 17, 2024 6:20 am
To była naprawdę sprawna transakcja, zostałam świetnie obsłużony. Nie mam uwag co do jakości opakowania, wszystko ok. Wysyłka przebiegła szybko i sprawnie. Wszystko tak, jak zostało napisane.
- Tkaczyk
Tue Sep 17, 2024 10:04 am
Chętnie tutaj wrócę, bardzo pomocna firma. Bez zarzutu. Profesjonalne opakowanie produktu i estetyczne folie dodały jeszcze więcej wartości produktom.
- halina
Tue Sep 17, 2024 12:18 pm
Finalnie wszystko przebiegło świetnie.
- Patka
Wed Sep 18, 2024 4:33 am
Oferta bardzo mi się podoba, jest w czym wybierać. Strona jest intuicyjna, znalezienie produktu trwa dosłownie chwilkę. Bardzo dobra obsługa. Wszystko jak należy, żadnych zastrzeżeń.
- Mała
Wed Sep 18, 2024 6:07 am
Ceny w tym sklepie są bardzo konkurencyjne. Można tu znaleźć świetne okazje, a przy tym nie trzeba martwić się o jakość. Wszystkie produkty, które zamówiłem, spełniły moje oczekiwania, a nawet je przewyższyły. Naprawdę cieszy mnie, że mogę kupować tak dobre rzeczy w rozsądnych cenach.
Co więcej, dostawa była szybka i sprawna. Zamówienie dotarło do mnie w ekspresowym tempie, a opakowanie było starannie wykonane, co świadczy o dbałości sklepu o swoich klientów. Widać, że sklep przykłada dużą wagę do jakości obsługi, co jest dla mnie niezwykle istotne.
Nie mogę również nie wspomnieć o obsłudze klienta. Pracownicy są nie tylko mili, ale także bardzo pomocni. Kiedy miałam pytania dotyczące produktów, szybko uzyskałam fachowe porady. To sprawia, że czuję się doceniony jako klient, a to w dzisiejszych czasach jest bardzo ważne.
Podsumowując, gorąco polecam każdemu, kto szuka oryginalnych produktów w atrakcyjnych cenach, przy jednoczesnej wysokiej jakości obsługi. To miejsce, do którego na pewno wrócę!
Co więcej, dostawa była szybka i sprawna. Zamówienie dotarło do mnie w ekspresowym tempie, a opakowanie było starannie wykonane, co świadczy o dbałości sklepu o swoich klientów. Widać, że sklep przykłada dużą wagę do jakości obsługi, co jest dla mnie niezwykle istotne.
Nie mogę również nie wspomnieć o obsłudze klienta. Pracownicy są nie tylko mili, ale także bardzo pomocni. Kiedy miałam pytania dotyczące produktów, szybko uzyskałam fachowe porady. To sprawia, że czuję się doceniony jako klient, a to w dzisiejszych czasach jest bardzo ważne.
Podsumowując, gorąco polecam każdemu, kto szuka oryginalnych produktów w atrakcyjnych cenach, przy jednoczesnej wysokiej jakości obsługi. To miejsce, do którego na pewno wrócę!
- NATKA
Wed Sep 18, 2024 7:56 am
️super
- MARTYNA
Wed Sep 18, 2024 2:05 pm
Chciałabym podzielić się moimi doświadczeniami związanymi z zakupem zegarka na urodziny mojego męża, które odbyło się w tym wspaniałym sklepie. Od momentu, kiedy weszłam do sklepu, poczułam się mile widziana. Pracownicy byli niezwykle pomocni, a ich profesjonalizm i pasja do zegarków były widoczne na każdym kroku.
Przy wyborze idealnego zegarka na prezent kierowałam się nie tylko estetyką, ale również jakością. Pracownicy sklepu bardzo dokładnie wysłuchali moich oczekiwań i potrzeb. Dzięki ich fachowym poradom udało mi się znaleźć zegarek, który idealnie wpasował się w gust mojego męża. Byli w stanie odpowiedzieć na wszystkie moje pytania i rozwiać wszelkie wątpliwości, co sprawiło, że czułam się pewnie w podjętej decyzji.
Sam zegarek to prawdziwe dzieło sztuki. Jego elegancki design przyciąga wzrok, a jednocześnie jest niezwykle funkcjonalny. Wykonany z wysokiej jakości materiałów, jest nie tylko piękny, ale także bardzo trwały. Zegarek ma szereg praktycznych funkcji, które idealnie odpowiadają potrzebom mojego męża, co dodatkowo zwiększa jego wartość.
Kiedy wręczyłam prezent, radość mojego męża była nie do opisania. Jego entuzjazm i szczęście były dla mnie najważniejsze. Zegarek stał się nie tylko modnym dodatkiem, ale także osobistą pamiątką, która przypomina mu o tej szczególnej chwili. Od tego momentu nosi go na co dzień, a jego uśmiech za każdym razem, gdy na niego zerka, jest dla mnie największą nagrodą.
Podsumowując, jestem niezmiernie zadowolona z tego zakupu oraz obsługi, którą otrzymałam w sklepie. Serdecznie polecam ten sklep każdemu, kto szuka nie tylko pięknego zegarka, ale również profesjonalnej i przyjaznej obsługi. Na pewno wrócę, by zrealizować kolejne zakupy, zarówno dla siebie, jak i dla bliskich. Dziękuję za fantastyczne doświadczenie i za to, że pomogliście mi stworzyć niezapomniane wspomnienie!
Przy wyborze idealnego zegarka na prezent kierowałam się nie tylko estetyką, ale również jakością. Pracownicy sklepu bardzo dokładnie wysłuchali moich oczekiwań i potrzeb. Dzięki ich fachowym poradom udało mi się znaleźć zegarek, który idealnie wpasował się w gust mojego męża. Byli w stanie odpowiedzieć na wszystkie moje pytania i rozwiać wszelkie wątpliwości, co sprawiło, że czułam się pewnie w podjętej decyzji.
Sam zegarek to prawdziwe dzieło sztuki. Jego elegancki design przyciąga wzrok, a jednocześnie jest niezwykle funkcjonalny. Wykonany z wysokiej jakości materiałów, jest nie tylko piękny, ale także bardzo trwały. Zegarek ma szereg praktycznych funkcji, które idealnie odpowiadają potrzebom mojego męża, co dodatkowo zwiększa jego wartość.
Kiedy wręczyłam prezent, radość mojego męża była nie do opisania. Jego entuzjazm i szczęście były dla mnie najważniejsze. Zegarek stał się nie tylko modnym dodatkiem, ale także osobistą pamiątką, która przypomina mu o tej szczególnej chwili. Od tego momentu nosi go na co dzień, a jego uśmiech za każdym razem, gdy na niego zerka, jest dla mnie największą nagrodą.
Podsumowując, jestem niezmiernie zadowolona z tego zakupu oraz obsługi, którą otrzymałam w sklepie. Serdecznie polecam ten sklep każdemu, kto szuka nie tylko pięknego zegarka, ale również profesjonalnej i przyjaznej obsługi. Na pewno wrócę, by zrealizować kolejne zakupy, zarówno dla siebie, jak i dla bliskich. Dziękuję za fantastyczne doświadczenie i za to, że pomogliście mi stworzyć niezapomniane wspomnienie!
- Jarosław
Thu Sep 19, 2024 3:59 am
Nieszablonowe podejście do klienta. Widać, że im zależy. Serdecznie polecam profesjonalny sklep, duża wiedza na temat sprzedawanych produktów.
- estera
Thu Sep 19, 2024 5:25 am
Mistrzowskie doradztwo, zasługują na zaufanie. Brawo
- Miłosz
Thu Sep 19, 2024 12:56 pm
Podawane na stronie terminy dostaw są zgodne z prawdą. Polecam.
- Dorota
Fri Sep 20, 2024 4:43 am
Nie było żadnego problemu z kontaktem . Zaskakująco szybko zrealizowano moje zamówienie.
- Felicja
Fri Sep 20, 2024 6:26 am
POLECAM
- Czarek
Sat Sep 21, 2024 5:42 am
Idealnie zapakowane produkty i na czas. Nie mam żadnych uwag do wyglądu i jakości przesyłki. Profesjonalna obsługa, do której chce się wracać. Jestem bardzo zadowolony z jakości produktów.
- Men
Sat Sep 21, 2024 7:12 am
Po raz pierwszy tak szybko otrzymałem swoje zamówienie, szok.
- Marecki
Sat Sep 21, 2024 9:51 am
Wspaniałe opakowanie, jestem w szoku. Bardzo dobrze oceniam obsługę. Wszystko w porządku, dostawa bardzo sprawna. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie.️️
- michalina
Sun Sep 22, 2024 5:03 am
Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do klienta. Opakowanie świetnie zabezpieczone, a do tego bardzo estetyczne. Realizacja mojego zamówienia była natychmiastowa.
- MERCEDES
Sun Sep 22, 2024 6:21 am
Sklep oferuje szeroki asortyment produktów, co pozwoliło mi znaleźć dokładnie to, czego potrzebowałem. Bardzo doceniam, że każdy produkt jest dokładnie opisany, co ułatwiło mi podjęcie decyzji. Dodatkowo, często korzystam z opinii innych klientów i muszę przyznać, że były one niezwykle pomocne.
Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Paczka dotarła do mnie w doskonałym stanie, a staranność w pakowaniu zasługuje na pochwałę. Otrzymałem również informację na każdym etapie realizacji zamówienia, co sprawiło, że czułem się dobrze poinformowany.
Po otwarciu paczki byłem bardzo zadowolony z jakości produktów. Wszystko było zgodne z opisem, a nawet lepsze, niż się spodziewałem. Dodatkowo, pozytywnie zaskoczył mnie również mały upominek, który znalazłem w paczce – to miły gest, który na pewno zapadnie mi w pamięć.
Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Paczka dotarła do mnie w doskonałym stanie, a staranność w pakowaniu zasługuje na pochwałę. Otrzymałem również informację na każdym etapie realizacji zamówienia, co sprawiło, że czułem się dobrze poinformowany.
Po otwarciu paczki byłem bardzo zadowolony z jakości produktów. Wszystko było zgodne z opisem, a nawet lepsze, niż się spodziewałem. Dodatkowo, pozytywnie zaskoczył mnie również mały upominek, który znalazłem w paczce – to miły gest, który na pewno zapadnie mi w pamięć.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3